o-nm2009.no © øn2009 

Telt på arenaen 

 

Her på stadion står det mange forskjellige telt: salgstelt, mattelt og lagtelt. Vi har vært innom alle og hentet ut litt informasjon.

 

Funksjonsteltet

Her kan de som er med å arrangerer NM komme innom og spise mat, slappe av og snakke med andre. Det er gratis fordi de stiller opp frivillig, hjelperne skal ikke ha utlegg. Det som serveres er kaffe, juice, energidrikk, frukt, brødskive og pålegg. Det går også an å lage seg te. Liv Sunde Moan ( 56 år ) fra Haltdalen er ansvarlig for dette. Hun passer på å fylle opp når det blir tomt og sier det er mange blide og trivelige folk som kommer dit. Liv og medhjelperne hennes smører også opp mat til de som er på "start".

 

Matteltet

Liv Sunde Moan er også ansvarlig her. Det som skjer her er at vanlige folk kan  kjøpe seg mat og drikke, det blir solgt godteri, sveler, hyllkake, lemser, lapsskaus og grillmat. Det kommer ofte inn barn med en 50-lapp i hånden som det blir kjøpt godteri for. Teltet er veldig stort, og det er plass til cirka 140 personer.

 

Craftteltet

En foretning kalt "Sport 8" reiser rundt og selger utsyr for Craft. De reiser rundt på alle cupene som Craft sponser sør for Trondheim, og nedover landet( cirka 25 løp i året). Sport 8 kommer fra Halden. Kundene finner selv det de leter etter, men står de fast får de hjelp. Det er ikke noe prøverom, men vil kundene prøve, kan de gå i lastebilen bak teltet. Det er to snille betjenter: Per Øyvind Kindem og sønnen.

 

Intersportteltet

Intersport ble spurt av Ålen IL om de ville være her under NM-uka, de svarte ja og her er de. Det er en som betjener teltet, men i helga øker de bemanningen til to. Intersport kommer fra Røros, og de reiser kun ut til lokale idrettslag som de sponser.

 

 

Det er mange lagtelt som står plassert på banen:
Frol IL - Levanger
Kolbotten OK - oslo
Skimt OK - Akershus
Raumar OK - Akershus
Kristiansand OK - Kristiansand
Bekkelaget SK - Oslo

Halden OK - Halden

Løten IL - Løten
Lillemarka OK - Oslo
Byåsen IL - Trondheim
Toten-troll - Toten
Lillehammer OK - Lillehammer
Hamar OK - Hamar

Tyrving IL - Bærum / Asker
Konrud OK - Drammen

Hordaland OK - Hordaland

OTO - Tønsberg

Sandefjor OK - Sandefjor
Lærvik OK - Lærvik
Forsgrunn OL - Forsgrunn

Østmarka OK - Lørenskog
Kongsberg OK - Kongsberg

 

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

 

 

Therese Haare, Ingjerd Myhre og

Maren Jansson Haverstad