o-nm2009.no © øn2009   

 

 

 

 

Kultur fra tidlig formiddag til langt på natt...

 

NM-arenaen Øverhaugen, Ålen

Kulturinnslag ved revygruppa Ea-gjengen (som spiller sentralt på hjemmebane her), toraderhumoristene i Polkagrisan, Ålen spell- og danselag og naturligvis - Det Holtaalske Skieløber Compagnie

Arr.: O-NM ved kulturkomiteen

 

 

Kl. 10-13 åpen kafe i Midtstuggu (vis a vis Ålen senter)

Arr.: Ålen pensjonistforening

 

 

Kl. 18:30 BANKETT i Haltdalen samfunnshus

Kun for forhåndspåmeldte

Kulturelt innslag ved bl.a balletelever fra Holtålen kulturskole

Arr.: O-NM ved hovedkomiteen

 

 

Kl. 19:00 UTSPRING helaften med kultur, mat og nachspiel i Ålen samfunnshus

Bill.: Kr 250 inkludert tapas. Salg av drikke

Forhåndssalg til Holtålen kommune tlf. 72417600 eller på e-post til epost@holtalen.kommune.no

 

Medvirkende:

Konferansierer Harald Reitan og Bjarne Bårdstu

John Ole Morken (30) - profesjonell, frilans tradisjonsmusiker. Deltar på konserten sammen med Lajla Renate Buer Storli.

Ingrid Grytbakk - spiller klaver og fele. Etter fire års musikkstudier ved Universitetet i Tromsø (musikkonservatoriet) og ett år i Århus, har hun nå startet på masterstudiet som musikkutøver i Tromsø.

Eirin Folde - driver allsidig og sjangerovergripende. Hun synger og spiller flere instrumenter. På denne konserten blir hun akkompagnert av Dag Bårdstu.

Bjarne Bårdstu og Eirik Bårdstu - far og sønn - spiller begge på mange strenger (inkl. stemmebåndene). På konserten har Eirik med seg Siv Marit Egseth, som også har aner fra Ålen.

"Verdenspremiere" - NRK starter i høst opp serien "Tilbake til 60-årene", laget av Harald Reitan. Denne kvelden er det mulig å få en aperitif til serien

 

Konferansierene

Harald Reitan (59) - var på 70-tallet på landslaget i friidrett med 10 000 m og 5 000 meter baneløp som favorittdistanser. Han har mange år bak seg i NRK, først i radio og deretter TV. Harald har servert en oppsummering av årets

vær for det norske folk åtte år på rad, han har ledet redaksjonen av "Ut i naturen" i flere år og nå sist serien "Tilbake til 70-tallet" og i høst "Tilbake til 60-tallet".

Bjarne Bårdstu (56) - har vært musiker på deltid og heltid fra tidlig ungdom. Han har spilt i et utall band - fra Isenkram på 70-tallet til Bugges Firo. Han var også heltidsmusiker i "Kari Svendsen og Stamgjestene" på 80-tallet. Bjarne er ved siden av den aktive musiseringen tekstforfatter - blant annet et par ganger til Melodi Grand Prix. Bjarne var språkkonsulent siste gang Trøndelag Teater satte opp "An-Magritt".

 

Nachspiel

Etter at konserten er over, spiller B. L. Union opp til nachspiel. Bandet består av Ola Kjerrengvold, Kjetil Hage, Knut Olav Grønli og Mattis Rønning.

 

Arr.: O-NM ved kulturkomiteen

 

 Til nyhetsarkiv

 

 

 

 

Vilje - lyst - lojalitet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedsponsor:

 

 

Sponsorer:

 

 

 

 

 

 

Ingunn Hultgreen Weltzien

 

 

 

 

 

 Tips

 

Send tips og bilder til olve.morken@gauldalen.no