o-nm2009.no © øn2009 

NETTREDAKSJONEN I FULL SVING! 

 

Nettredaksjonen er nå i full gang med å dekke det som skjer under O-NM. 19 ivrige sjeler er i sving med skriveblokker og kameraer, og i spissen for det hele står Per-Erik Heksem. 18- åringen fra Haltdalen ser på sjefsrollen som en positiv utfordring og en erfaring å ta med seg videre. Han syns det er kjempemorsomt. Han legger til at det er fine folk å jobbe med. -De gjør det de skal og er fulle av engasjement, så dette blir bra!

Også fotoansvarlig, Marius Mandal, er full av lovord om de unge journalistene: -En ivrig og selvdreven gjeng, så det er en stor fornøyelse å være med, smiler han. Marius er prosjektleder i YBER.no, et nettmagasin av og for ungdom. Til daglig jobber han som tranee i UKM Norge, og under disse fire dagene med NM har han tatt turen til Holtålen for å hjelpe til i nettredaksjonen med sine datakunnskaper.

Redaksjonen holder til i en egen brakke, ”YBER-brakka.”  Her er utstyret som trengs for å gi deg de viktigste nyhetene så raskt som mulig, og folkene her jobber på spreng for å bringe dem til deg.  Følg med på O-NM 2009 sine nettsider, så skal vi sørge for at du får den informasjonen du trenger!

 

Nettredaksjonen på lørdag.

 

 

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

 

 

Therese Haare, Ingjerd Myhre og

Maren Jansson Haverstad