o-nm2009.no  © øn2009 

 

Nettredaksjonen tester hvordan det står til med arenaen.

 

Hvordan står det egentlig til med arenaen? Er den publikumsvennlig og lagt til rette for at NM skal gå knirkefritt? Vi gir deg svaret!

 

Doforhold:

Fem brakker er på plass, og selv om det er litt trangt ligger alt til rette for en god doopplevelse.

Hygiene:

Arrangøren har hengt opp dispensere med desinfiserende middel utenfor hver do og hvert telt, samt skilt med tips for hvordan å forebygge svineinfluensa. Kjempebra!

Mat:

Det er to mat-telt på stadionen, ett for funkjsonærer og ett for publikum. Her selges fristende forfriskninger som brus, hamburgere, frukt, pølse, sveler og mye annet. Tommel opp fra oss!

Terreng:

For å teste terrenget fikk vi med oss en sporty guttegjeng fra Hov Skole. Konklusjonen er enstemmig: Terrenget er ypperlig for orientering! Tøft og uforutsigbart.

Stemning:

Barnehagebarn fra alle de tre barnehagene i kommunen samt elever fra Grøt- og Hov skole er på plass og med seg har de både godt humør og flagg. Mange har også fått ansiktet sitt malt i friske farger. Stemningen er på topp og får full score i testen vår.

Premiepall:

Brun og fin, for ikke å snakke om romslig. Kanskje litt høyt å klatre opp etter en hard dag ute i løypa, men finere premiepall skal man lete lenge etter.

Aktivisering:

For at den yngre garde også skal få prøvd sine ferdigheter, er det satt opp noen orienteringsposter rundt omkring på arenaen. Her kan de små prøve å besvare spørsmål av typen: ”Hvilken blomst er dette” og lignende. Kjempeflott tiltak, som gir nok et pluss i boka.

Skadebehandling:

Røde Kors stiller opp med seks mann hver dag under hele NM. Da nettredaksjonens kjære Line fikk et midlertidig illebefinnende var de straks på pletten, og Line fikk omsorgsfull pleie av Sidsel Trygstad Bakås.

Shopping:

For den sporty er det muligheter for å kjøpe nytt treningstøy og utstyr på arenaen, for CRAFT og Intersport stiller med hvert sitt telt stappfulle med tilbud!

 

KONKLUSJON:

Alt i alt veldig bra tilrettelagt for både deltakere og publikum. Det vi har testet står til terningkast seks. Ta turen til Holtålen disse dagene, ellers går du glipp av mye!  

 

 

 

 

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

Jon Pedersen.