o-nm2009.no  © øn2009 

 

Nyheter

 

Oppsummering av NM-UKA 2009

NM er nå over for denne gang, og mange sitter igjen med en rekke nye opplevelser og minner for livet. Les mer HER.

Sjefen er godt førnøyd

Olve Morken, leder i hovedkomiteen, er kjempestolt over arrangementet. Les mer HER.

ERFARNE ORIENTERINGSLØPERES MENING OM ARRANGEMENTET

Også løpere fra tidligere tider har tatt turen hit til oss disse dagene. Noen er her av interesse og nysgjerrighet. Les mer HER.

 

Røde kors

Røde Kors er en viktig bidragsyter for et vellykket NM. De stiller alltid opp med godt humør og tar seg av de som skader seg.

Les mer HER. 

Fem i gjørma

Noen prøver å venne seg til gjørma, andre sverger til støvler og sure miner. Vi har snakket med folk på stadioen. Les mer HER.

Lørdag, dag tre

Dag tre av norgesmesterskapet i orientering er nå vel overstått, og til tross for regnet ble det en fin dag på Øverhaugen i Ålen. Les mer HER.

Hvordan står det til med funksjonærene?

500 funkjsonærer er i sving under NM-uka. Ofte kommer disse litt i skyggen, men dette har vi tenkt å gjøre noe med!

Les mer HER.

 

Nettredaksjonen i full sving

Nettredaksjonen er nå i gang med å dekke det som skjer under O-NM. 19 ivrige sjeler er i sving med skriveblokker og kameraer. Les mer HER.

Kjell og storskjermen er på plass

Kjell Inge Røed er en fresh mann fra Klæbu på 32 år som jobber for Medialab. Les mer HER.

Telt på arenaen

Her arenaen står det mange forskjellige telt. Salgstelt, mattelt og lagstelt er plassert ut over hele plassen. Vi har vært innom alle teltene å hentet ut litt informasjon. Les mer HER.

Blomsterpikene

Til daglig går de i tiende klasse ved Hov Skole og orientering er noe alle har et godt forhold til. Les mer HER.

Fire unge norgesmestere i orientering!

Andre dag av norgesmesterskapet i orientering i Haltdalen ble avviklet i fint løpsvær, men kanskje litt dårligere for publikum.Les mer HER.

Før start, fredag

Vi tok en liten prat med noen av løperne før start og fikk blant annet luftet litt forventninger og forberedelser. Les mer HER.

Hvordan varmer O-løperne opp?

Oppvarmingen er viktig for å få i gang kroppen slik at alt ligger til rette for et bra løp. Løperne selv vet nok godt hva som må til for å få sin egen kropp varm. Les mer HER.

Nea Radio er på plass!

Det er i alt fire stykker som dekker O-NM i Haltdalen for Nea Radio denne uka. Per Magne Moan, radiomann i Holtålen, forteller oss at arrangementet ser veldig proft og gjennomført ut. Les mer HER.

Olav og Marianne norgesmestere!

Olav Lundanes var suveren i dagens langdistanse herrer og vant i overlegen stil. Et fantastisk løp av den unge herreløperen. Øystein Kvaal Østerbø og Håvard Lucasen fulgte på 2. og 3. plass. I dameklassen var det Marianne Andersen som ble norgesmester i langdistanse senior. Heidi Østlid Bagstevold og Anne Margrethe Hausken fulgte på 2. og 3. Les mer HER.

NMs åpningsdag ble en suksess!

Første dag av NM gikk knirkefritt med fint vær og topp stemning. Funkjsonærene har arbeidet på spreng for at alt skulle gå på skinner. Les mer HER.

Nettredaksjonen tester arenaen

Hvordan står det egentlig til med arenaen? Er den publikumsvennlig og lagt til rette for at NM skal gå knirkefritt? Vi gir deg svaret HER!

Løypeleggerne

Far og sønn Aunøyen har hatt ansvaret for å legge løypene. Pulsen er nok høy nå før NM-starten, men vi var heldig å få et ord med dem før start. Les mer HER.

Sponsorkveld

Onsdag kveld ble det arrangert sponsorkveld for sammarbeidspartnerene til O-NM 2009. Både kokkekamp og banjospilling stod på programmet. Les mer HER.

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

Silje Ekroll Jahren og Ida Marie  Næss Bjørgul.

 

 

Jon Pedersen.

 

 

Therese Haare, Ingjerd Myhre og

Maren Jansson Haverstad.