o-nm2009.no © øn2009 

Sjefen, godt fornøyd 

 

Olve Morken, leder i hovedkomiteen, er kjempestolt over arrangementet, spesielt stolt er han over det enorme dugnadsarbeidet som har blitt lagt ned. 

–Funkjsonærene gjør en enorm jobb for at arrangementet går såpass bra!

Ellers vil han trekke fram kartene og løypene som noe han er spesielt fornøyd med. Det er det som har blitt mest skrytt av. Han er ikke misfornøyd med noe som helst.

-  Eventuelle problemer som har dukket, har blitt justert så godt som mulig etterhvert. Alt det dårlige været har ødelagt litt, men det er ikke noe vi kan gjøre noe med. Jeg tror alle har kost seg likevel, sier han med et smil.

 

Hva er unikt med O-NM I Holtålen?

-O- nm i Holtålen er spesielt fordi vi har satt det i flere perspektiv. Vi har blandet idrett og kultur  og gjort mye ut av det. Det har vært veldig vellykket. Åpningsseremoni og avslutningsseremoni er også noe unikt, som gjør meg veldig stolt. I  tillegg har vi benyttet ny teknoligi i år, GPS- tracking, som gjør at vi kan følge hver enkelt løper gjennom hele løypa ved hjelp av en sensor på løperne, og en storskjerm på arenaen.

 

Mesterskapet har vært avholdt på to ulike arenaer: Haltdalen stadion de første to dagene og Øverhaugen i Ålen de to siste. Var det vellykket å dele det opp sånn? Om dette har Olve denne kommentaren:

-Arrangementet i Haltdalen var bra fordi vi hadde finvær den første dagen. De neste tre dagene, har vi slitt med regnvær. Stadionen i Haltdalen tålte regnet , i forhold til stadionen på Øverheaugen som etterhvert har blitt til et stort "gjørmehull". Tar man på støvler og skikkelig med klær, skal det ikke være noe problem.

 

For Olve har det vært lite søvn de siste dagene. Det har blitt arbeidet fram mot mesterskapet i to år, men i de siste månedene har det blitt lagt ned uttallige arbeidstimer. Ikke minst nå i innspurten, har det vært mye å henge fingrene i for hovedkomiteens leder.  Han er ofte sett spurtende fram og tilbake på stadionen, med ulike oppdrag fore. Men får han med seg noe av selve orienteringa?

-Jeg prøver å få med meg det meste, men greier ikke å holde meg helt oppdatert.  Får med meg hvem som vinner og hvem som ligger best an, avslutter han, før han haster videre.

 

Olve er en travel mann, så alle bildene er tatt i et desperat forsøk på å få kontakt med sjefen uten å forstyrre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

 

 

Therese Haare, Ingjerd Myhre og

Maren Jansson Haverstad