o-nm2009.no  © øn2009 

 

NMs åpningsdag ble en suksess!

 

Første dag av NM gikk knirkefritt med fint vær og topp stemning. Funkjsonærene har arbeidet på spreng for at alt skulle gå på skinner, og det lyktes de med uten tvil. Alle har gjort en suveren innsats, og det er bare å glede seg til fortsettelsen!  Andre som virkelig viste innsats i dag var løperne, som kjempet seg fram ute i løypa.  I klassen Langdistanse senior for herrer vant Olav Lundanes fra Halden SK overlegent,  nesten sju minutter foran andreplass. Dette er en prestasjon det virkelig står respekt av! I verdensklasse ?Også utenlandske løpere ville hatt problemer med å slå Lundanes i dag. Marianne Andersen kunne løpe inn til seier: i klassen Langdistanse senior for kvinner.  

Elever fra både Hov- og Grøt skole hadde møtt opp for å heie, det samme hadde barn fra alle de tre barnehagene i kommunen, som viste positivt engasjement. At de kunne å heie, var det ingen tvil om!

Nå gleder vi oss bare til de resterende tre dagene og håper at det vil gå like bra som i dag. Alle er velkommen til å komme å heie!

 

 

         

         Olav Lundanes var godt fornøyd etter løpet.                  Heiagjeng fra Hov Skole. 

            

 

 

 

 

 

 

- Vilje

- Lyst

- Lojalitet

 

 

 

 

 

Jon Pedersen.